زیباترین و پرخاطرهترین دیدارها با مخاطبان گستردۀ بهائیپژوهی را در سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران داشتیم. از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در محل مصلای تهران، هزاران نفر از دو غرفۀ بهائیپژوهی در راهرو ۷ غرفۀ ۱۴۷ و نشر گوی و حلال در راهرو ۲۰ غرفۀ ۴۷۰ بازدید کردند و با آثار قدیم و جدید پایگاه خبری بهائیپژوهی و فصلنامۀ بهائیشناسی آشنا شدند. بسیاری از بازدیدکنندگان گرامی با کارشناسان مؤسسه گفتوگو کردند و سؤالات خود را در موضوع بهائیت مطرح کردند و پاسخ سؤالات خود را یافتند و این مؤسسه را تنها مرکز پژوهشی در این موضوع شناختند.
این نمایشگاه فرصتی بود برای گفتوگو با اصحاب رسانه که به پیشنهاد خود آنها مصاحبههایی با خبرگزاری جمهوری اسلامی، خبرگزاری فارس، شبکۀ قرآن و شبکۀ صدا و سیما، پایگاه سینمایینیوز، رادیو جوان، رادیو معارف و … انجام شد که تازهترین آثار و اهداف پژوهشی توسط مدیر مسؤول پایگاه خبری معرفی گردید.
در این ارتباط مردمی، دهها نفر با تخصصهای گوناگون اعلام همکاری نمودند و تعدادی از آثار مؤسسه را خریداری کردند و فرم اشتراک خبرنامۀ پژواک و فصلنامۀ بهائیشناسی را پر کردند. کتابهای «ع. ع. (در معرفی عباس عبدالبهاء، رهبر دوم بهائیت)» و «خوانشی نو در اسناد بهائیت» از خانم دکتر عایشه بنت الشاطی، نویسندۀ شهیر مصری و صاحب تألیفات فراوان و کتاب «رویکرد تبلیغ تهاجمی بهائیت» از سیدعلی علوی و کتاب «بهائیت از دید روشنفکران غربی»، بیشترین اقبال را نزد بازدیدکنندگان پیدا کردند.
قابل ذکر است که ترجمۀ کتاب خانم بنت الشاطی طی مراسمی در سالن گوشۀ نقد در روز ۲۸ اردیبهشت رونمایی شد و ویژگیهای برجستۀ این کتاب در آن نشست در جمع علاقهمندان ارائه شد و اخبار این نشست در رسانهها منعکس شد. گزارش این مراسم در همین شمارۀ فصلنامه آمده است.
ویژگی نمایشگاه سیوپنجم کتاب نسبت به نمایشگاههای قبلی را، کثرت بازدیدکنندگان، فروش کتاب در نمایشگاه مجازی، نشستهای تخصصی، دیدار با نویسندگان آثار و استقبال رسانهها از این بزرگترین رویداد فرهنگی سال میتوان بر شمرد.