سیویکمین دورۀ نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با شعار «میخوانمت» شامگاه چهارشنبه نخستين روز فروردین در محل مصلای بزرگ تهران آغاز به کار کرد و تا چهاردهم فروردين ادامه يافت. این نمایشگاه دو هفته اول سال ١٤٠٣ را با طعم رمضان كريم ميزبان علاقهمندان قرآن كريم بود. شیرینی روز اول سال جدید و بهار زیبای طبیعت با شروع نمایشگاه قرآن، ابتکار مطبوعی برای سیویکمین دوره این نمایشگاه بود. حضور ۲۵ کشور با عرضۀ محصولات قرآنی، در کنار فعالان قرآنی، ناشران کتابهای قرآنی و برگزاری نشستهای علمی با شرکت اندیشمندان حوزۀ قرآن و عترت و برنامههای جانبی برای بخش کودکان و نوجوانان، از ویژگیهای این نمایشگاه بود. صحن اصلی نمايشگاه به فعالان قرآنی اختصاص داشت كه هريک با ابتكاراتی كه در نشر اين كتاب جاويد ارائه میكردند، مخاطبان را به خود جذب میکردند. کارهای هنری ــ قرآنی مسلمانان کشورهای مختلف بسیار چشمنواز بود. سخنرانیهای جانبی با حضور اندیشمندانی از کشورهای مختلف، از دیگر برنامههای این دوره از نمایشگاه قرآن بود. ناشران قرآنی در رواق شرقی مصلی، باب معرفت را در فرهنگ مکتوب، در منظر عاشقان قرآن قرار داده و آثار جدیدشان را ارائه مینمودند. نشر گوی (ناشر کتابهای بهائیپژوهی) با عرضۀ کتب این پایگاه خبری و نیز پنج کتاب «آشنایی با مفاهیم قرآن» که ۲۰۰ موضوع قرآنی را ارائه کرده است، از یکم تا چهاردهم فروردین در این پدیده فرهنگی، حضور فعال داشت. امید است دو هفته با قرآن در ماه قرآن، در سال نو و بهار زیبا، نویدبخش شادیهای بیشتری با ظهور امام قرآن، حضرت صاحب الزمان ارواحنا فداه باشد.
قرآن و امامت
هفتمین شب نمایشگاه قرآن، رنگ و بوی امام کریم حضرت مجتبی علیه السلام داشت، سرود و نوا و کیک و رونمایی از مجموعهکتاب «سرّ دلبران» که مقام حضرت امام حسن و دیگر امامان علیهم السلام را در گفتار غیرمسلمانان پژوهش کردهاند، چهارده روز بالیدن در کنار سایر ناشران در نمایشگاه قرآن و دیدار با مشتاقان و فداییان این معجزۀ جاوید در مبارکترین ایام، یعنی ماه رمضان، توفیقی بود که در نخستین روزهای سال نو، نصیب بهائیپژوهی گردید و بهخاطر این توفیق، خدا را سپاسگزاریم.
اقلیت یهود و همپیمانانشان
یک بخش عمده، غرفه اقلیت یهود و همپیمانانشان بود که دنیا را اداره میکنند. به بهائیت هم در همین رابطه پرداخته بودند و تابلوهایی داشتند. کاری از گروه پژوهشی حنیف. برخی از اطلاعاتشان دربارۀ بهائیت و رهبرانشان ناقص و نادرست بود که به آنها تذکر داده شد و قرار شد همکاریهایی بین مؤسسه و آنان صورت پذیرد و مطالبشان را تصحیح کنند.